2021. október 5., kedd

Fantasztikus ez az okostelefon, mindig ujjabb és ujjabb csodákat ajánlanak, a technika napról napra egyre jobban fejlődik.

Hogy ez a online milyen csodálatos, mindent ellehet vele  intézni, már nem kell az emberekkel személyesen sem találkozni, elég az okos-telefon. Lehet, hogy hamarosan kinézünk magunknak egy jófej pasit, vagy csajt, és átküldjük  a spermánkat önline-on és kilenc hónapmulva levesszük  a gyereket fiut vagy kislányt a képről és megoldodott a demográfia amiről most annyit beszélnek, csak az  probléma, hogy fog a ,gyerek a gyerekkocsiba bekerülni, csak ennyi az egész. Van még kérdés ??

Mostanában  szinte az egész világon választások vannak, azt méf csak  megértem, ami Európában zajlik, de mennyire kell nekünk délamerikával vagy pl délafrikával  foglalkoznunk, amagyar emberek  itt élnek magyarországon  a mi sorsunkal kellene foglalkozni, de mi mai "nagyjaink"-kat ez nem érdekli csak a saját önös érdeküg, harácsolásuk, gazdagodásuk, még a földjeinket is eladják-ták, pedig a szt.Istványi alkotmányban benne van, hogy mmagyarföld nem elidegenithető, de ha végig utazol Budapestől - Tatáig és tovább, a jól termelő földjeinket elpusztitva csak logisztikai ill oriási raktárépületeket látsz, és örökké mozgó kamionokat áruval  feltöltve, van erre szüksége ennek a kis országnak ? kenyerünket, földünket, eladták tranzit állomásokat üzemeltető idegeneknek. Ha pedig enni akarsz ugyan-ezektől kell venned a kenyeret, zsemlét, a kitudja honnan származó hónapokig elálló tejet ami még talán tehenet sem látott soha , de a profit az profit, rakják az üzletekbe, és nem tudod, melyik tartósitótól leszel beteg.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése